Sportul de intretinere generala

Totul despre conceptul de viata sanatoasaInotul de intretinere, ponturi si tehniciA trait 114 ani. Care a fost secretul?Dansul, noua forma de intretinere fizica

Practicarea unui sport si o alimentatie echilibrata sunt cele mai importante elemente pentru un corp sanatos si un psihic puternic. Totusi, daca adultii pot alege singuri ce sport doresc sa urmeze, in cazul copiilor alegerea nu este atat de simpla.

Sunt de acord cu citatul latin “Minte sanatoasa in corp sanatos” si consider ca sportul este cheia spre o viata cat mai lunga si lipsita de probleme de sanatate.

In primul rand, sportul de intretinere nu ne ajuta doar in lupta cu kilogramele in plus, ci si in cea cu stresul cotidian si oboseala adunata de pe parcursul unei zile.

Este dovedit faptul ca putin sport practicat regulat, minim 30 de minute pe zi, ne ajuta sa avem o viata mai fericita, productiva si lipsita de stres. Consider ca lipsa timpului este doar o scuza, oricine isi poate face timp pentru putin sport care aduce atat de multe beneficii. Auzim atat de des expresia “un stil de viata sanatos” si ne place cum suna aceasta, dar nu facem nimic pentru a adopta un astfel de stil bazat pe sport si o alimentatie sanatoasa.

In al doilea rand, sportul ajuta la dezvoltarea masei musculare. Altfel spus, ne ajuta sa fim mai aratosi, frumosi si eleganti. Aspectul fizic spune multe despre o persoana si despre stilul de viata a acesteia, cred ca ar trebui sa punem mai mult accent pe modul in care aratam. (Alex. Ababei)

images2 psihosports

Pentru a ma contacta da click AICI si foloseste formularul de contact.